Nieuwe Cursus Pottenbakken start 12 maart

Atelier

Een nieuwe cursus pottenbakken op de donderdagochtend start al op 12 maart! Omdat de tijd tussen Pasen en de zomervakantie dit jaar kort is heb ik besloten om de cursus al eerder te starten. Nu is er ruimte voor 14 lessen, en heb je dus volop de tijd om te leren en te oefenen achter de draaischijf, en je mooie producten te decoreren en te glazuren. Er is ruimte voor 3 cursisten. Mocht je later willen instromen dan kan dat als er nog een plek vrij is.

Hoe leuk is dat! In een groepje van 3 personen ( dus bijna privéles ) leer je stap voor stap je eigen kopje, schaaltje of bordje te draaien op de elektrische draaischijf, deze te decoreren en te glazuren. 2 uur lang lekker met je handen in de klei! Je leert de mogelijkheden en onmogelijkheden van klei te ontdekken en je ontwikkelt je vormgevoel. Iedereen kan leren pottenbakken. Met wat doorzettingsvermogen en geduld kan ook jij na een aantal weken je eerste zelfgemaakte kopje of kommetje trots in je handen houden.

 

Praktische informatie:

* De cursus bestaat uit 14 lessen van 2 uur.

*Lestijden: wekelijks donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur. Niet in de meivakantie en hemelvaartsdag.

*Start cursus:

12 maart 2020 

*Je kunt ervoor kiezen om na de cursus te stoppen of om door te gaan. Zo heb je de mogelijkheid het draaien je meer eigen te maken en meer technieken te leren. De lessen kunnen worden aangepast aan de wensen van de cursist, in overleg.

*3 cursisten per cursus (dus bijna privéles!)

*Prijs: 22,50 euro per les, dit is inclusief materialen en stookkosten van de producten. Lesgeld voor aanvang van een cursusperiode te voldoen.

Aanmelden en informatie via e-mail: info@destillebron.nl  of mob: 06-22666059

 

Reacties zijn gesloten.